Послання 2024

build professional website

Пошук по сайту

Кир Михаїл освятив каплицю у с. Дмитрів

У Неділю Всіх Святих Українського Народу Правлячий Архиєрей Кир Михаїл освятив каплицю у с. Дмитрів та звершив Божественну Літургію.
Після читання Євангелія єпископ звернувся до вірних із духовним словом, у якому відзначив вірність апостольському престолі парафіян, які залишилися вірними Греко-Католицькій Церкві попри труднощі. Також Архиєрей поділився пережитком історії у його рідному селі та засвідчив силу молитви і віри, через яку вірні вистояли і не зреклиця Церкви.

СВІТЛИНИ

"Церква розвивається, Церква досягла небувалої краси, маленькими горстками людей. Колись ми боячись збирались по квартирах, а сьогодні ми маємо багато можливостей, щоб виявити бажання перед Богом, бо те, що таємне - стане явним.
Ми просимо Бога, щоб своїм життям ми могли давати свідчення, втішатися вірою і Церквою бути втішеним, що належимо на цієї Церкви і молимося. Важливо, щоб ми були переконані в вірі і в Церкві, в якій Ісус Христос сьогодні і завтра той самий.
Сьогоднішнє Євангеліє розповідає про сотника, який відзначився вірою прозорою і відкритою.
Молімося щиро, щоб Господь дав нам жити, як він нам заповів.
Господь каже - моліться і дасться вам.
Разом зі всіма святими Українського народу приносимо жертву з проханням про вік, здоров'я, мир на землі і процвітання для нашої Церкви. Запрошую молитися про кращі часи, щоб Господь дав нам силу передати сподівання і труди нащадкам.
Нехай Пресвята Богородиця, яка не засумнівалася в Бозі, а довірилася всеціло і Бог до неї увійшов і довершив долю людського життя." - із проповіді владики Михаїла.

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336