Послання 2024

Пошук по сайту

У Соснівці освячено шкільний історико-етнографічний музей

У Червоноградській загальноосвітній школі № 14, що у м. Соснівці 8 грудня 2015 року відбулося відкриття після реставрації та освячення Народного історико-етнографічного музею.

На святі були присутні міський голова м. Соснівки Ірина Харчук, начальник відділу освіти м. Червонограда Ігор Гомонко, настоятель храму свв. апп. Петра і Павла м. Соснівки о. Зиновій Буньо.

Учні школи підготували для присутніх екскурсію. Отець Зиновій освятив музей, дав напутні слова для учнів, подякував педагогічному колективу, директору школи Н. І. Щербань за великий внесок у розвиток духовності не лише школярів, але й мешканців міста, які матимуть можливість відвідати екскурсії у музеї.

Шкільний історико-етнографічний музей Червоноградської загальноосвітньої школи № 14 є осередком освіти та виховання, який сприяє вихованню в молодого покоління національної свідомості, патріотизму, любові до рідного краю, свого народу, забезпечення духовної єдності поколінь і призначений збереженню та вивченню матеріальної і духовної культури.

Н. І. Щербань, директор ЧЗШ № 14

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336