build professional website

Пошук по сайту

У Куликові пройшла Хресна Дорога за участю парафіяльних спільнот

У IV неділю посту духовенство та вірні храмів Куликова зібралися на спільну молитву, щоб розважити над стражданнями Божого Сина.

Духовним словом і настановами розпочав моління владика Петро: «Ми в черговий раз пригадуємо несправедливість, якою світ хотів показати свою силу.

Боже слово нам дає важливу вказівку і запевнення, що коли ми йдемо нашою Хресною Дорогою, ми ніколи не йдемо самі. Господь сам знає, що таке неправда, осудження, терпіння і смерть. Ми бачимо, що Хресна Дорога - це не закінчення і після Страсної пʼятниці ми очікуємо славного Воскресіння.

В часі війни, коли ворог нищить наші міста і села, вбиває наших дітей, чи буде сила витримати?! Ми отримуємо Боже благословення і підтримку, що ми не самі, що з нами є Бог.

Ми хочемо віддати в Його руки віддати себе самих, своїх дітей і наш багатостраждальний народ і  шукаємо в Бога захисту і сили.

Нехай ця Хресна Дорога буде пригадуванням, які ми цінні для Бога, що він задля нас помер і відкупив дорогоцінною кровʼю.

Господь обіцяв, якщо ми будемо належить йому, то ніяка хвороба чи зло нас не переможе.

Ми твої, а ти є Богом нашого життя. Ми маємо бути добрими християнами і мати стійкість проти несправедливості і спокус.

Нехай Пресвята Богородиця, яка разом з Ісусом йшла Хресною Дорогою, товаришує в наших розважаннях».

Хресне знамення несли вулицями селища вірні, які виконують різне служіння: духовенство, військовослужбовці, управлінці та вчителі. Молитовну ходу супроводжували співом семінаристи.

Пресслужба єпархії

 

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336