build professional website

Пошук по сайту

Освітяни Червонограда та Запитова провели день духовної віднови

Чудова нагода зупинитись, почути себе і шукати те, що насправді важливе сьогодні…

Знайти місце своєї сили, отримати величезні позитиві ресурси - вдалось великій кількості педагогів закладів освіти із Червонограда та Запитова, разом із о. Михайлом Микитою та о. Павлом Іванцем.

6 квітня, у рамках семінару заступників директорів з НВР та учителів християнської етики ЗЗСО «Духовно-моральне виховання у рамках реалізації Концепції національно-патріотичного виховання у системі освіти України », було організовано поїдку до Свято-Успенської Унівської лаври.

Участь у Святій Літургії, бесіди із монахами, екскурсія лаврою, цікаві факти пов'язані з історією святині, а ще – неймовірне сонячне небо і краса нашої України, яка зачаровує весняними кольорами - усе це зробило семінар незабутнім та важливим для кожного педагога.

Цей день усіх єднала молитва за найбажаніше для усіх нас – переможний мир для нашої Батьківщини, повернення живими додому усіх , хто боронить нашу землю. Поминальною молитвою на « Марсовому полі» прочани вшанували  пам'ять полеглих Захисників і Захисниць, які віддали своє життя щоб жили ми, щоб жила Україна.

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336