build professional website

Пошук по сайту

Семінаристи нашої єпархії взяли участь у духовній мандрівці на терени Донецького екзархату

Семінаристи ІФДС завітали до військовослужбовців в зоні бойових дій на теренах Донецького екзархату. Троє з них приналежні до Сокальсько-Жовківської єпархії: Юрій Панюра, Юрій Іванусь та Віталій Шиба.

Напередодні свята Стрітення Господнього семінаристи ІФДС, на запрошення єпископа-помічника Донецького екзархату владики Максима Рябухи, вкотре завітали на східні терени України, щоб принести радість свята та молитовно підтримати військових в цей нелегкий час.

СВІТЛИНИ

1 лютого брати-семінаристи відвідали парафію Матері Божої Неустанної помочі м. Запоріжжя, де мали нагоду молитися св. Літургію та Велику Вечірню з Литією разом з настоятелем о. Романом Вовком.

3 лютого Архиєрейську Божественну Літургію очолив владика Степан Меньок, екзарх Донецький, на парафії св. Володимира Великого м. Запоріжжя. В часі проповіді Архиєрей наголосив на важливості Господнього світла в нашому житті.

В неділю, 4 лютого, у храмі св. Пророка Іллі м. Краматорськ, Донецької області, відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив владика Максим Рябуха, співслужили єпископу: о. Василь Іванюк, настоятель храму та диякон Маркіян Буняк, молитовним співом та прислугою доповнювали брати-семінаристи, чисельно зібрані військові та парафіяни храму.

Опісля семінаристи роздали вервиці та молитовні памʼятки , а також долучилися до передачі гуманітарної допомоги для наших воїнів.

«Служіння військовим там, на східних теренах, далеко від рідних домівок є надзвичайно важливою місією та підтримкою, адже цим ми додаєм сили та наснаги нашим воїнам» - зазначили брати-семінаристи.

Повідомив бр. Юрій Панюра

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336