build professional website

Пошук по сайту

Владика Михаїл звершив молитву у каплиці Фатімської Богородиці і св. Івана Павла ІІ

У четвер, 28 грудня, владика Михаїл звершив Молебен до Пресвятої Богородиці у 120-літній каплиці Фатімської Богородиці і св. Івана Павла ІІ.

У часі молитви Архиєрей розважив про життя Пресвятої Богородиці, яка переживала тривожні часи, також і ми в подібних часах перебуваємо. Ці часи для Богородиці знані і вона готова цей час смутку і радості разом з нами пережити.

 

СВІТЛИНИ

«Найбільшим запевненням серед всього незнання є Божа воля. Нам потрібно уподібнитися до Пресвятої Богородиці, яка покладалася на Божу волю. Вона перепускає через себе слова Божої волі. На слова Ангела Богородиці довірилася Богові і слово «Радуйся» стало їй запевненням.

Ми від Богородиці черпаємо смирення, щоб бути перед Богом відважними і відданими. Ми урочистою датою відкриваємо каплицю Фатімської Богородиці і записуємося до цього храму. Ми включаємося у цей історичний день до Богородиці, яка дає запевнення в майбутньому. Часто нам бракує Божої волі признати, зрозуміти і прийняти, як Богородиця. Ми часто забуваємо, хто нами займається і думаємо, що все залежить від нас.

Тривога, війна, небезпека нехай не відірве від нас довірʼя. Молитва за ворогів прийшла через серце св. Івана Павла ІІ, який слідував за покорою Пресвятої Богородиці. Плоди Божого благословення діють через взаємодію з Євангелією. Довірмося Пресвятій Богородиці, щоб наш діалог завжди приносив плоди.» - із духовного слова вл. Михаїла

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336