build professional website

Пошук по сайту

У Жовкві відбувся міжєпархійний турнір з міні-футболу

Сьогодні 16 жовтня, з нагоди святкування 400-ліття мученицької смерті священномученика Йосафата, у м. Жовква відбувся VIII турнір з футболу між єпархіями нашої церкви під гаслом "Скарбниця Божої мудрості в наверненні всіх народів". Учасниками були 9 єпархій: Сокальсько-Жовківська, Львівська, Стрийська, Самбірсько-Дрогобицька, Тернопільської-Зборівська, Чернівецька, Коломийська, Івано-Франківська та Мукачівська.

СВІТЛИНИ

Розпочали турнір із спільної молитви молебню до свщмч. Йосафата в прокатедральному храмі священномученика Йосафата, яку очолив єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський Петро Лоза. Владика привітальним словом звернувся до усіх учасників турніру та наголосив, щоб ми уподібнювалися у своєму пастирському служінні до священномученика Йосафата, який витерпів муки за Христа та доносив правду до людей. 

Опісля відбулося жеребкування команд, де утворилися три групи в кожній із яких було по три команди. Була досить цікава та запекла боротьба за вихід до півфіналу турніру, однак до нього потрапило лише чотири команди. У півфіналі нашій Сокальсько-Жовківській єпархії вдалося пройти у фінал, обігравши суперника із Тернополя із рахунком 2:1. 

Фінал дивував кожного глядача своєю боротьбою та емоціями, адже зустрілися дві команди Сокальсько-Жовківської єпархії та Івано-Франківської. Напружена фінальна гра та боротьба принесла перемогу Івано-Франківській команді, яка обіграла Сокальсько-Жовківську з рахунком 4:2.

На завершення турніру відбулася святкова церемонія нагородження учасників та переможців турніру памʼятними грамотами, медалями та кубками. 

Дякуємо також нашим суддям, які справедливо приймали рішення у непростих та спірних моментах. Також дякуємо нашим організаторам та усім учасникам VIII турніру з футболу, який ми провели під покровом священномученика Йосафата.

Повідомив о. Андрій Овчар

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336