build professional website

Пошук по сайту

Привітання владики Михаїла з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників і зaхисниць України

ДОРОГІ НАШІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ!

У свято Покрову Пресвятої Богородиці ми традиційно відзначаємо День захисників і захисниць України, і це є особливий день для всього українського народу. Адже ми знову і знову прибігаємо до стіп Пресвятої Богородиці, засвідчуючи нашу непохитну віру та довіряючи українське військо та весь наш народ під непоборний покров Небесної Заступниці. І особливо у час, коли Україна потерпає від зухвалого та жорстокого агресора, коли бойові дії ведуться на землі, в повітрі та на морі, ми вкотре припадаємо під ласкавий покров Матері Божої, благаючи Її про невтомну підтримку і допомогу для українських воїнів.

Сьогодні ми також складаємо щирі слова вдячності вам, дорогі наші захисники і захисниці, за вашу мужність і відвагу, за непохитну стійкість та витривалість, за вашу любов до України та постійну готовність захищати її в умовах жорстокої ворожої навали. У наших спільних молитвах поручаємо кожного з вас під опіку Пресвятої Богородиці, нездоланної захисниці правди та добра!

У цей святковий день разом з усіма військовими капеланами Української Греко-Католицької Церкви щиро вітаємо вас, дорогі наші воїни, випрошуючи у Господа для вас міцного здоров’я, незламності духа, непохитності віри у Творця та остаточну перемогу Любові. Нехай Пречиста Діва Марія завжди береже та заступається за вас, а благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога Отця, і причастя Святого Духа нехай будуть з усіма вами!

Пресвятая Богородице, спаси нас!

+ Єпископ Михаїл (Колтун),

Керівник Департаменту військового капеланства

Патріаршої курії УГКЦ,

та увесь особовий склад ДВК ПК УГКЦ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336