build professional website

Пошук по сайту

Владика Михаїл відвідав парафію у с. Сторонибаби

У неділю, 23 липня 2023 р. Б., Преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейську Божественну Літургію у парафії с. Сторонибаби, Буського деканату.

Святкове богослужіння відбулося з нагоди 30-ліття священства та 30-ліття служіння на парафії адміністратора храму о. Олега Макара.

СВІТЛИНИ

Після читання Євангелія Архиєрей звернувся до вірних із духовним словом:

«Церква нас усіх ріднить між собою і з Богом, і це найголовніше, що ми можемо осягнути, запевнити собі і подарувати іншим.

Ми віримо, що Бог не тільки колись сотворив світ і ми його змарнували, але Бог піклується світом від моменту створення. Сьогодні Він зустрічає нас зі своїми потребами, з якими ми приходимо до храму. Нам важливо хотіти щось почути від Бога і прийняти - це для нас найважливіше. Ми приходимо до церкви, як до свого дому, дому Божого і становимо Церкву Божу.

Кожен з нас відчуває своє тіло і потребу, і так Христос відчуває Церкву, щоб ми могли усвідомити наше з Богом зріднення».

Проповідник підкреслив, що у цей день папа Римський подає послання, щоб ми могли пошанувати дідусів і бабусь та розбудити наше серце любов'ю, яку ми маємо плекати в нашому житті.

Послання Святішого Отця зачитав декан Буський о. Євген Мигаль.

Після богослужіння був зачитаний Декрет про церковну нагороду для о. Олега Макара на право носіння хреста з оздобами.

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336