build professional website

Пошук по сайту

У Жовкві відбувся форум "За Християнські Цінності"

24 листопада у Жовкві відбувся форум "За Християнські Цінності", у якому взяли участь Преосвященний владика Петро та священники Сокальсько-Жовківської єпархії, освітяни та громадські діячі.

Форум проходив у приміщенні Жовківської міської ради за участю міського голови Олега Вольського.

СВІТЛИНИ

У вітальному слові владика Петро зазначив: "Ми хочемо захистити себе, наших дітей і нашу сім'ю, яка є фундаментом кожного суспільства. Це не є протидія комусь, а лише те, що ми сповідуємо цінності, які дав Бог людині в життя. Часто ми говоримо про волю і свободу, яка є викривленою, через що аморальні наступи можуть позбавити нас свободи і нашого християнського життя".

Голова міської ради підкреслив: "Ми є рупором і освновою християнства нашої Держави. Кожен несе відповідальність на місці свого служіння і своєї праці. Ми всі несемо відповідальність перед Богом. Наше ревне християнсьво полягає, щоб своїми чинками не ображати Бога".

Форум провели Назарій Єременко, Юрій Зошій та Оксана Павлова.

У часі зустрічі піднімалися питання про духовне пробудження та відродження нації для майбутніх поколінь. Питання сімейної політики в Україні та завдання, з якими ми повинні справлятися. Обговорено викладання предмети християнської етики у школі та представили підручник з даної дисципліни для 5 класу авторства робої групи, до якої входить п. Оксана Павлова та  інші.

Пресслужба єпархії

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336