build professional website

Пошук по сайту

Освячення престолу, храмовий празник та 20-ліття священства на парафії у с. Старгород

У празник Покрови Пресвятої Богородиці Кир Михаїл звершив святкове богослужіння у с. Старгород з нагоди храмового празника. Архиєрей освятив споруджений жертовник та привіта адміністратора парафії, о Степана Ділая із 20-літтям священства.

СВІТЛИНИ

"Ми сьогодні признаємося до захисту Пресвятої Богородиці, яку прийняли у своєму житті. Ми хочемо у цьому храмі набирати живої віри, якої потрібно навчатися щодня, а не тільке у свято чи в небезпеці. Ми всі отримуємо благословення і Пресвята Богородиця отримала благословення через Ангела. Вона його отримала не тільки для себе, але і для нас.

Соборність Церкви - це місія Церкви, збирати розпорошених гріхом людей і цілий народ і виховувати в кожній людині відповідальність не тільки за себе, а і за все людство, так нас навчає Катехизм. Бог через Церкву навчає відповідальності за світ і за життя. 

Папа Франциск готує нас, щоб звернути увагу на ті чи інші події і щоб ми відкикалися, він звертає увагу на Україну і на цілий світ, де люди є переслідувані.

Богородиця нас закликає молитися за навернення росії. якби нам не було важко, але ми це мусимо сприйняти за все людство. Соборність і відповідальність відкрває нам інших людей і дає досвід сопричастя.

Ми хочемо, щоб всі наші старання, які ми докладаємо, за молитвами Богородиці, були втіленими в життя. 

Богородиця виявляє свій покров для нас, щоб наша віра стала перемогою. Щоб ми не покладаючи рук могли досягати миру, навернення грішників і припинення війни. Ми здолаємо ворога не силою смерті, а силою Божої благодаті, щоб світ міг переконатися у нашій вірності Апостольському Престолу." - із проповіді Архиєрея.

Прес-служба єпархії

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336