build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння у Соснівці

У неділю, 24 липня 2022 р. Б., Пресвященний Кир Михаїл звершив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі св. верх. апп. Петра і Павла у Соснівці.

СВІТЛИНИ

"Сьогодні Євангеліє відкриває присутність Божу серед нас. Через розслабленого, Ісус Христос збагачує віру всіх присутніх, зокрема тих, які принесли розслабленого. Не говориться про віру розслабленого, а про віри тих, які несли і бачили зцілення.

Сьогодні ми є свідками багатьох ситуацій. Ісус послав апостолів у світ на місії і казав нічого з собою не брати. Він, як серцевідець їх супроводжував. Господь діє не тільки через апостолів, ми мусимо повірити, що Господь діє через кожного з нас. Те, що несемо в своєму серці - це місія, проповідувати Бога, бо ми є його носіями. Святі Апостоли говорять, що всі ми різні і немає подібного, але Бог знає кожного серце і скеровує, щоб ми могли пізнати Бога, не десь, а в серці. Віра нас не тільки заохочує, а і зобов'язує бути витривалими до кінця. Але, щоб бути витривалими, ми повинні плекати довіру до Бога.

Сила віри - це не тільки вірити в життя теперішнє, але також в вірити, що Бог наші терпіння поверне в радість." - із проповіді владики Михаїлаю

Також у цей день відбулась презентація книги про святиню Соснівки.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336