Послання 2024

Пошук по сайту

У Світлий понеділок архиєрей молився разом із жовківчанами

У Світлий понеділок, 13 квітня, єпархіальний єпископ Михаїл Колтун звершив Божественну Літургію у храмі св. Йосафата, при Єпархіальному управлінні в м. Жовква.

Після Євангелія отець Михайло Ткачів зачитав Пастирське Пасхальне послання, а наприкінці богослужіння архиєрей заохотив своїм словом усіх присутніх «відчути благодать Божу, яка являється для нас Пасхою, яка приходить до нас у щедрому Божому благословенні, запевненні Його любові і спасенні тут на землі і у вічності. Цей Великдень сьогодні для нас відкривається, він є доступний для нас, щоб ми могли цю Пасху любити, радіти нею, бо рідко нам доводиться в теперішній час чимось втішатися. Україна в тривозі, але приходить до нас животворна Пасха, яка дає запевнення, що сила ворожа є зламана. Перемога дарується нам, щоб так як Христос перемагає, ми перемагали в своєму житті». Відтак архипастир побажав усім Божого миру, а тим, які «виборюють мир ціною власного життя» єпископ склав подяку і запевнив молитовну підтримку усієї церковної громади.

Наприкінці спільної молитви архиєрей освятив образ «Ісус і самарянка», який пожертвували парафіяни. Опісля усі присутні отримали щедре благословення через окроплення свяченою водицею.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336