Послання 2024

Пошук по сайту

Учні, педагоги та батьки взяли участь у Тижні духовності в Куликові

У Куликівській загальноосвітній школі з 17 по 23 березня 2014 року був проведений Тиждень духовності. Відповідальною за проведення заходів духовної тематики була вчитель християнської етики Грабовська О. Я.

Щоденно відбувалася спільна молитва, в якій брали участь дирекція школи, педагогічний та учнівський колективи, батьки. Очолювали молитву місцеві священики о. Володимир Коткевич та о. Роман Стецко. Цього року до духовних заходів долучилися голова селищної ради Бова Л. М. і голова батьківського комітету школи Потарейко Ю. М.

Кожного дня була молитва з різними наміреннями. Школа була прикрашена цитатами з Біблії, а також висловами святих. На стінах школи були вивішені плакати, які приготували учнів до теми: «Піст – засіб духовного та тілесного очищення».

Протягом тижня відбулися зустрічі зі священиками, які давали духовні настанови. Проводилися виховні години, бесіди на релігійну тематику. Завершився Тиждень духовності Хресною дорогою у храмі Успіння Пресвятої Діви Марії під проводом о. Володимира та о. Романа.

Повідомила Оксана Грабовська

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336