Пошук по сайту

Прощання з колядою в Запитові

У парафії Св. Архистратига Михаїла Новояричівського деканату відбулось прощання з колядою, яке підготували учні та молодь місцевої катехитичної школи ім. о. Лева Курмановича

Вже стало доброю традицією закінчувати колядування всією парафією. 14 лютого у переддень Стрітення Господнього, у просторому залі Запитівської школи прощались з колядою.

Свято розпочали наймолодші вихованці катехитичної школи, які привітали усіх присутніх гарними віншуваннями та віночком колядок. Також порадували мелодійними та чудовим зимовим танком.

Продовжили свято хлопці та дівчати з молодіжної спільноти при катехитичній школі, які показали глядачам історію про хлопця з яким відбувались чудеса на передодні Різдва. Він з тих, які не вірили у магію Різдва. Але коли відчув всю радість Різдва зрозумів, що воно завжди жило у його серці, що він може ділитися щастям, яке приносить тільки Новонароджений Ісус. В його серці народився Спаситель.

Гарним доповненням свята був виступ церковного хору при храмі Св. Архистратига Михаїла. А також на запрошення о. Василя Бесаги порадував всіх присутніх чарівним співом Заслужений церковний хор при церкві Св. Онуфрія з м. Львова.

Тетяна Малицька

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336