Пошук по сайту

Школярі радо зустрічали священика під час Тижня духовності в Червонограді

З 8 по 13 квітня 2013 року в школах міста Червонограда проводився Тиждень духовності.

Як найменших так і старшокласників Червоноградська загальноосвітня школа №2 кожного ранку об’єднувала щоденна спільна молитва за участю священнослужителів різних конфесій, духовне слово священика згідно з молитовними наміреннями.

Щоранку учні з неймовірним позитивом і хорошим настроєм чекали приходу священика храму Пресвятої Богородиці Владичиці України отця Михайла Микиту. За останні роки отець став для найменших школярів найбільш очікуваним гостем... Кожне його слово щоранку, немов добірні зерна, сипалось у душі присутніх.

У п’ятницю, 12 квітня у церкві Пресвятої Богородиці Владичиці України відбулася Хресна Дорога Ісуса Христа, яку, разом із отцем Михайлом Микитою, відтворили учні 1-11 класів. Проходячи кожну стацію вони доносили до глядачів сутність і мету вчення Господа Бога.

Класні керівники разом з вчителем християнської етики підготували душевний та цікавий виступ дітей. Через молитви учнів було відчутно глибокі духовні підвалини, велику щирість дитячих душ та вміння серцем просити Всевишнього, щоб подарував щасливу долю їм, їхнім родинам і рідній Україні.

«Під час передвеликоднього посту всі ми замислюємся над своїми діяннями та вчинками вкотре їх переосмислюємо, видозмінюємо в кращий бік. Такі години та Тижні духовності додають християнам глибокої віри у добро, справедливість, вселяють почуття надії на краще».

Повідомила Тетяна Котович,
педагог організатор ЧЗШ №2

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336