Пошук по сайту

Протягом вересня священики мають реколекції

З 1 по 30 вересня священнослужителі Сокальсько-Жовківської єпархії беруть участь у щорічних реколекціях під проводом о. Василя Оприска, ЧНІ, в реколекційно-відпочинковому центрі «Світлиця» в смт Брюховичі.

Єпископ Сокальсько-Жовківський Михаїл Колтун поблагословив учасників та закликав душпастирів докладати старань для ревного і посвятного служіння Церкві та українському народові.

Священики вибирають одну із чотирьох груп і в молитві та розважанні над Словом Божим проводять кілька днів духовної віднови. Окрім духовних розважань, ієреї мають нагоду ознайомитися із новими завдання стратегії розвитку УГКЦ (доповідач о. Володимир Коткевич), почерпнути основні засади екологічного вчення Церкви (о. Тарас Дзьоба) та ознайомитися із основами психічного здоров’я (п. Володимир Станчишин, Шпиталь ім. митр. Андрея Шептицького).

Метою реколекцій є уподібнення себе до живого Бога, відновлення особистого зв’язку із Христом та перебування в Слові Божому. Реколектант закликає цілковито довіритися Богові, наповнитись Святим Духом завдяки безмежній Божій любові та перебувати в щоденній молитві.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336