Послання 2024

Пошук по сайту

«Служити ближньому так, як би ми хотіли, щоби нам послужили», – єпископ Михаїл звернувся до депутатів Жовківщини

29 січня єпархіальний єпископ Михаїл Колтун поблагословив спільне засідання депутатів районної ради Жовківського району та міської ради м. Жовкви.

Хвилиною мовчання за полеглих героїв Крут та героїв Майдану розпочалася сесія. Після виконання гімну отець-синкел Михайло Ткачів окропив присутніх свяченою Йорданською водою, а владика виголосив духовну науку про очищення і оживлення божественною благодаттю, яка приходить до нас через віру в Ісуса Христа та Його слово. «На слово Боже діються чуда і ми це Слово приймаймо в своє життя, бо хочемо діяти в Божому благословенні. А Слово Боже для нас – це бути в мирі, жити в правді, перебувати в любові. Слово Боже – це заклик служити ближньому так, як би ми хотіли, щоби нам послужили. Тоді Господь своє благословення, своє чудо буде поширювати в нашому служінні».

Водночас архиєрей закликав не забувати для кого служать народні обранці: «Пам’ятаймо, що ми є народні вибранці, з народу, який ми знаємо і якому маємо служити вірою і правдою. В ім’я того, хто сьогодні не є тут, для кожного мешканця ми є покликані, щоби йому послужити. Нехай це Боже благословення, яке оправдало свою дію в історії нашого народу, торкне кожного, проникне і збагатить силою, щоби могти служити для свого народу».

Після душпастирського слова та архиєрейського благословення депутати взялися до обговорення поточних питань місцевого значення.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336