Пошук по сайту

«Веселі Канікули з Богом» на парафії с. Річки

З 18 по 24 червня 2018 р. Б. на парафії Успіння Пресвятої Богородиці с. Річки проходили «Веселі Канікули з Богом». Цей християнський дитячий табір, з благословення пароха парафії – митрофорного протоієрея Івана Пігури, проводила команда з шести аніматорів, на чолі з Василем Кінахом – семінаристом Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата. 

Приємною особливістю цьогорічного християнського табору стало те, що у ньому взяли участь близько 100 дітей. Кожен день для учасників табору розпочинався зі спільного богослужіння, після якого діти мали змогу, під пильним керівництвом аніматорів, танцювати банси, співати різні християнські пісні, брати участь у різноманітних конкурсах, разом пізнавати багато нового про нашого Господа – Ісуса Христа та вступати з Ним у щораз ближчі дружні стосунки. 
Як учасники табору, так і самі аніматори, отримали багато незабутніх вражень від цього християнського табору, який завершився у неділю 24 червня урочистою Божественною Літургією, на якій учасники табору прийняли у свої серця через Пресвяту Євхаристію самого Господа нашого Ісуса Христа. Після Літургії відбувся урочистий концерт, на якому діти змогли показати своїм батькам та всім присутнім те, чого вони навчилися та що здобули за цей тиждень «Веселих Канікул з Богом». На завершення, всі учасники табору були нагороджені особливими солодкими подарунками. 
Августин Тимчак, семінарист Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336