Пошук по сайту

При парафії у Варяжі проведено «Веселі Канікули з Богом»

З 3 по 9 серпня при парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Варяж Сокальського деканату відбулися «Веселі Канікули з Богом – 2015».

Кожен день табору розпочинався спільною молитвою з настоятелем храму о. Василем Городецьким. Діти не мали часу нудьгувати. Молитва, повчальні сценки та катехизація, яку проводили дівчата-аніматори Оксана та Тетяна, стали тим вогником, який допоміг запалити серця надією та бажанням змінювати світ на краще.

Спортивні естафети та завдання Великої гри загартували командний дух та посприяли ближчому знайомству учасників. Розвинути мистецькі здібності допомогли різні гуртки. Кожен відкрив у собі здібності до певного виду творчості.

В перервах діти мали можливість вивчити разом з аніматорами нові банси. Це було надзвичайно весело та захоплююче! Однак в таку спекотну погоду після настільки активно проведеного часу дуже хотілось охолодитися, але, на жаль, можливості скупатись в озері чи річці не було. Та молодь знайшла вихід. Після того, як найменші учасники табору розійшлись по домівках, старші влаштували собі забаву: битва на «водяних пістолетах», якими нам слугували пляшки з водою. Цей єдиний спосіб порятунку від спеки став традиційним завершенням кожного дня.

В останній вечір на завершення відпочинку учасники вирішили влаштувати посиденьки біля ватри, які проводяться другий рік поспіль. Отець Василь із сім’єю радо склали компанію і брали активну участь у проведенні цього заходу. Затишна ватра, дружнє співання українських пісень, цікаві розмови у теплій компанії - це те, що створило атмосферу відкритості та прагнення до спілкування.

«В особливий спосіб дякуємо о. Василю Городецькому за ідею організації Веселих Канікул. Звичайно, все це не відбулося б без участі дівчат-аніматорів Тетяни Малицької та Оксани Цюпки, тож ми вельми вдячні їм за настільки цікаво проведений час. Висловлюємо Господу найбільшу подяку за те, що дав нам можливість бути в цей тиждень разом з друзями та разом з Ним».

Повідомила Дарина Кормільська

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336