Пошук по сайту

Марійська дружина з Радехова духовно збагатилася християнським відпочинком

Марійська Дружина Радехівської районної школи мистецтв, як старші її учасники, так і діти, мали можливість духовно збагачуватися, зустрічати хороших людей та подорожувати під час літнього християнського табору.

Впродовж десяти днів учасники не тільки бавилися і розважалися, але й спільно молилися, проводили духовні бесіди, спілкувалися з духовними наставниками о. Ярославом Михалюком, о. Тарасом Лепехом та о. Юрієм Михалюком, співали Акафісти до Пречистої Діви Марії, відвідували культові споруди, навіть стали активними учасниками фестивалю духовної пісні всієї Сокальсько-Жовківської єпархії.

Велику допомогу у проведенні табору надали випускники дяківсько-катехитичної школи Радехівської школи мистецтв, а тепер студенти Львівської семінарії Святого Духа Роман Птасюк та Андрій Кічура.

Великим враженням для всіх стало практичне заняття-лекція колишнього випускника хорового відділу школи та активного учасника Марійської Дружини, а тепер медика Олега Господариська. Він розповів і на практиці показав дітям у який спосіб можна запобігти всім можливим нещасним випадкам та як зарадити, коли вони вже трапилися. З цієї бесіди винесли для себе багато корисного не тільки діти, але й присутні дорослі.

«Кожен день дивував нас Божими дарами. Ми відкривали для себе світ і один одного. Щодня ми прагнули бути кращими, добрішими, більш щедрими і милосердними». Завдяки директору школи та щедрості благодійників наприкінці табору всі мали смачне спільне пригощення.

Повідомила Світлана Єрмілова, учасниця літнього табору, почесний член Марійської Дружини

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336