Послання 2024

Пошук по сайту

Вулицями Кам'янки-Бузької пройшла Хресна хода

У неділю, 1 березня, відбулась Хресна хода вулицями міста Камянки-Бузької, яку супроводжували брати-семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа та парафіяни храму св. Миколая на чолі з парохом о. Юрієм Мовчаном.

Розпочалась хода о 16:00 год. від храму св. Миколая і тривала близько трьох годин. Незважаючи на прохолодну погоду, на молитву зібралось чимала кількість людей, а впродовж дороги значна частина парафіян долучалась до хресної ходи.

Варто наголосити, що Хресна Дорога мала екуменічний характер, оскільки участь брали не лише вірні парафії св. Миколая, але й з інших релігійних спільнот міста.

Завершилась молитва на подвір’ї старовинного храму св. Миколая, що належить до архітектурної пам’ятка християнства м. Кам’янки-Бузької. Опісля о. Юрій виголосив повчальну проповідь, де закликав усіх вірних «переглянути своє життя, яке дуже швидко біжить». «Наше життя вимірюється в роках, а що далі… а далі вічність. Тож живімо так, щоб бути разом в небі, не марнуймо кожної Богом даної хвилини», - наголосив душпастир. Закінчуючи слово, священик подякував братам-семінаристам за те, що приїхали і посприяли присутнім застановитись над станом їхніх душ.

Повідомив брат Ігор Грет

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336