Пошук по сайту

У Кам’янці-Бузькій проведено духовно-молитовну зустріч учасників АТО

26 грудня 2015 року в храмі Преображення Господнього м. Кам’янка-Бузька відбулася духовно-молитовна зустріч учасників АТО та їх сімей з цілого Кам’янка-Бузького району.

Організаторами заходу були: Кам’янка-Бузький та Новояричівський деканати Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, Кам’янка-Бузька районна державна адміністрація, Кам’янка-Бузька районна рада, ГО захисту прав та інтересів учасників АТО.

Подія розпочалася Божественною літургією, яку очолив синкел Сокальсько-Жовківської єпархії о. Степан Макар, який виголосив духовно-повчальну науку. Учасники АТО та члени їхніх сімей мали можливість приступити до святих Таїнств Сповіді та Пресвятої Євхаристії.

Після Св. Літургії реколекційно-навчальне слово до учасників АТО промовляв о. капелан Володимир Касіян. Від районної влади слова подяки за героїзм та мужність по обороні кордонів нашої Батьківщини висловив голова районної ради п. Тарас Калеберда. Також привітали наших воїнів учасники художньої самодіяльності Кам’янка-Бузького районного Народного дому та Народного дому с. Батятичі з різвяно-новорічною програмою.

Після обіду біля стели Героям Небесної Сотні священики відслужили Панахиду за полеглими воїнами АТО та героями, які загинули під час Революції Гідності. В кінці зустрічі поминальне слово виголосив о. капелан Борис Гороховський.

На зустрічі були присутні 20 священиків, 130 учасників АТО з сім’ями.

Повідомив о. Богдан Горбаль

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336