Пошук по сайту

Владика Михаїл завершив травневу маївку у с. Руда Сілецька

У неділю 31 травня 2020 р. Б., владика Михаїл очолив Молебень до Пресвятої Богородиці перед фігурою Матері Божої Фатімської у с. Руда Сілецька.

Єпископ звернувся до присутніх із духовним словом, у якому наголосив за фатімське об’явлення, де Пресвята Богородиця поручає молитись за навернення грішників: «Прості слова, але вони дотичать до нашої віри. Ми не можемо нічого доброго зробити без Божої Ласки. Ісус Христос прийшов у цей світ, взяв гріхи наші, умертвив їх своєю смертю і дав нам життя. Здавалось би,  як смерть Ісуса Христа може засягнути нас? Але коли апелюємо до смерті і воскресіння Христового, то Божа благодать діє у нас і через нас. Молитись про припинення війни - це також молитись за грішників, але не зі злоби до них,  а з любові до Бога. Коли наша молитва буде правдива, сильна та жива, тоді всі наші прохання і навіть більше будуть здійснені.»

СВІТЛИНИ

Молитва проходила з дотриманням усіх карантинних норм при малій кількості вірних. На ній також були присутні представники місцевої влади.

Настоятель храму о. Богдан Стефанишин  подякував владиці Михаїлу за присутність та благословення: «Хоч нас сьогодні не багато, як би хотілось, але Ваша молитва є скоропомічна і благословляюча для нашої парафії, села та краю».  Також о. Богдан  розповів про маштабні роботи, які проводяться до підготовки почитання мощей святого Івана Павла ІІ у парафії.

 На завершення богослужіння Архиєрей  помолився в наміренні Святішого Отця і уділив повний відпуст.

Прес-служба єпархії  

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336