Пошук по сайту

У Підкамені відбулося відкриття соціальної пральні

У чертвер,  Підкамені відбулося відкриття соціальної пральні завдяки реалізації парафіяльних мінігрантів в рамках проекту «Екстренне реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022» від Карітас України за підтримки Карітас Жовква.

Відкриття розпочалося чином освячення, яке звершив Правлячий Архиєрей Сокальсько - Жовківської Єпархії УГКЦ Кир Михаїл Колтун. Владика наголосив на важливості соціальних проектів та благословив на добру працю.

СВІТЛИНИ

До вітального слова були запрошені: директор Карітас Жовква - о. Степан Макар, фасилітатор громад Карітас Жовква - о. Ярослав Малиш, голова Золочівської районної ради - Орест Кавецький, голова Підкамінської громади - Богдан Бутинський, голова Залозецької територіальної громади - Андрій Нога та волонтери Підкамінщини.

Розчулили усіх присутніх слова вдячності від Антоніни Дідик, внутрішньо переміщеної особи, яка втратила свій рідний дім і знайшла прихисток у Підкамінській громаді.

Проекти, які реалізовуються БФ "Карітас Підкамінь" є важливими для потребуючих осіб, оскільки дають можливість відчути їм те, що вони не самі зі своїми проблемами, а що їх розуміють, підтримують і допомагають.

Джерело

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336