build professional website

Пошук по сайту

У Руді Сілецькій відбулась проща з нагоди річниці Фатімських об'явлень

Щорічно  у Руді Сілецькій проходить проща з нагоди об’явлення Пресвятої Богородиці у Фатімі.

Цього року святкове Богослужіння очолив Преосвяшенний владика Петро у співслужінні духовенства.

СВІТЛИНИ

У часі Літургії Архиєрей виголосив проповідь: «Пресвята Богородиця в об'явленні у Фатімі говорила малим дітям про особливе завдання для кожного католика, кожного віруючого, який все довіряє Богові.  Вона просить про жертву з нашої сторони і просила молитися за навернення росії.

Ми маємо нагоду тут молитися перед мощами фатімськмх дітей і випрошувати перемоги.

Приходячи до храму чи стоячи на молитві, ми повинні просити, щоб Господь скріпляв нашу віру. В цей нелегкий час, коли зло прийшло на нашу землю і нищить нас, ми потребуємо нашої віри в те, що ми не самі, що з нами Господь, що Пресвята Богородиця тримає нас під своїм покровом і віри в те, що Бог нас ніколи не залишає».

Спрямовуючи погляд на особу Пресвятої Богородиці, проповідник підкреслив, що вона вміла віднаходити в серці Божу силу. Дивлячись на відповідь Богородиці Архангелу Гавриїлу у Благовіщенні, не чуємо заперечення, лише її покору Божій волі: «Коли ми просимо про Божу волю, то ми готові, щоб вона сповнилася. Поручаючись Божому слову і всемогутністю, ми надіємось на Божий провід у житті».

«Сьогодні, у стіп Пресвятої Богородиці, яка відкрила нам таємниці і застереження, ми не маємо боятися викликів і труднощів, бо в них добачаємо людську слабкість». – йдеться у проповіді.

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336