build professional website

Пошук по сайту

У парафії св. Юрія в Буську відзначили храмовий празник

У неділю, 30 квітня 2023 р. Б., Преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у храмі св. Юрія, що у Буську, з нагоди храмового празника.

СВІТЛИНИ

Після читання Євангелія Архиєрей виголосив проповідь: "Ісуса Христа закрили в гробі, але він воскрес своєю силою непомітно. Це паралель у нашому житті, як ворог хоче знищити нашу ідентичність нашого народу, хоче позбавити нашої свободи і незалежності, але кожен з нас робить все, щоби забезпечити нам успіх і перемогу. Ми є спадкоємцями віри, яку Господь хоче нам дати.

В часи підпілля я довірився вірі тих, кого я бачив. Апостоли, які ходили з Ісусом знали, що він воскресне, але до кінця не вірили. Ми маємо набратися впевненості у Воскресінні. Коли ми молимося, то маємо розуміти, що молитва потрібна для нас, щоб ми могли довіритися Богові.

Катехизм навчає нас, як правильно вірити. Ми є християнами і віримо в те, що Ісус Христос зробив через них, вони подивляли силу Божу. Ісус Христос навчає і спонукає людину до добра і співчуття, щоб ми могли любити ближнього.

Попри різні терпіння і небезпеки, ми можемо радіти, так нам Ісус Христос благословляє. Ми прийшли на цей світ завдяки Богові і батькам, а сьогодні ми з волі Божої пізнаємо і збагачуємо віру".

Після богослужіння був зачитаний Декрет про церковну нагороду для адміністратора храму о. Андрія Баглая на право носіння хреста з прикрасами.

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336