build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння квітної неділі у Добросині

У празник Входу Господнього в Єрусалим, Преосвященний владика Петро звершив Архиєрейське богослужіння у храмі Воздвиження Чесного Хреста у с. Добросин.

СВІТЛИНИ

«Ми сьогодні величаємо Христа, як царя, який вибирає жереб’я ослиці, щоб показати, що його царство - це служіння по відношенню до людини. Через декілька днів хрест для нього стане троном слави і він буде коронований терновим вінцем.

Господь є нашим Царем, але його царство не від цього світу і його думки – не наші думки. Господь повертається до Єрусалиму, щоб показати свою славу. Заради Божої слави і віри учнів він воскрешає Лазаря і цим показує свою славу.

Коли ми бачимо чуда, які творить Господь, він це творить для нас. Св. Ап. Павло навчає, що наша віра є від слухання.

Ми, християни, маємо жити з переконанням, що Христос є живий в нашому житті, з нашими проблемами та переживаннями, як внутрішніми, так і тими, які є в нашій Державі.

Важливо утверджувати себе у вірі Того, який смерть переміг, щоб пригадати нам правду, про яку молимся в Символі Віри і кажемо, що очікуємо воскресіння мертвих і життя майбутнього віку.

В сьогоднішньому святі ми освячуємо наші вітки, як символ перемоги, що ми належимо до того Царя, який заплатив своїм життям, щоб ми мали життя вічне». – із проповіді владики Петра.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336