build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння та священичі свячення у Сокалі

У празник Благовіщення Пресвятої Богородиці Преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у катедральному храмі м. Сокаля.

У часі Божественної Літургії Архиєрей уділив священичі свячення дияконам: Богдану Садовському та Ростиславу Клішу.

СВІТЛИНИ

«Сьогодні входимо в радість Богородиці. Вона у Благовіщенні сповнилася радості за Бога, світ, покликання, за нас і за Церкву Божу, якій Бог довірив найбільшу таємницю – спасіння світу. Це добра новина, яка від неї не відніметься. З цією новиною вона благовіствує і свідчить премудрість Божу, що Господь через неї хоче передати нам благовість, щоб і ми могли довіритися Богові.

Бог нам дав віру, щоб через неї ми могли довіритися Богові, як Богородиця, бо її відкрилося життя і служіння. На той час її служіння було у молитві. Не знаю чи хтось міг ревніше молитися. Вона дістала добру новину у молитві.

Ми часом можемо собі закидати: чи Бог чує мою молитву? Чує, більше ніж ми уявляємо! Впродовж нашого життя Господь свідчить нам, щоб ми могли усвідомити його дію.

Наше завдання - упевнитися у Божій волі, як це відкрила Богородиця. Благовість, яка вічно триває у Богородиці, хочемо, щоб вона воплотилася в нашому житті. Коли ми молимося про щось, Господь дивлячись на смирення і віру, нам дає. Для кожного з нас радість чекає, так як Пресвяту Богородицю, коли сповниться час. Через наші старання і добрі діла відтворюймо в своєму житті обличчя Боже.

Господь відстоїть свій мир перед будь яким гріхом і ворогом, бо він переміг смерть. Ми хочемо, щоб Господь у нас утвердив свій мир.

Молімося щоби радість Богородиці воплотилася в нашому житті, щоб ми могли радіти один за одного.» - із проповіді владики Михаїла.

Після богослужіння новоієреї склали слова подяки Кир Михаїлу за уділення Св. Тайни Священства.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336