build professional website

Пошук по сайту

Проща освітян Червоноградської ТГ

Об’єднані спільною молитвою за Україну, за наших воїнів, за переможний мир, за сприяння комісії у справах освіти і виховання (голова комісії о. Роман Кравець) освітяни Червоноградської ТГ 25 березня вирушили в молитовну прощу до відпустових місць Львівщини. Ініціатором поїздки та духовним наставником паломників став отець Михайло Микита, священник Церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України УГКЦ м. Червонограда.

СВІТЛИНИ

Розпочалася проща Службою Божою у Крехівському монастирі. Спільна молитва за живих і мертвих, молитва за Україну залишила в душах неймовірне відчуття спокою та  умиротворення. Сповнені відчуттям Божої присутності, отримавши благословення в мандрівку з Ісусом, прочани вирушили до Страдча.

Незважаючи на дощову погоду, душі всіх прочан були осяяні Божою благодаттю!.. Ступаючи крок за кроком, роздумуючи над життям, над стражданнями Ісуса, порівнюючи їх із стражданнями, які терпить наша Україна, освітяни пройшли Хресну дорогу, відчувши легкий дотик Божої руки та зміцнивши віру у Воскресіння України.

Далі дорога прочан пролягла до великого Мойсея української церкви митрополита Андрея Шептицького. Прилбичі - рідне село родини Шептицьких -  зустрічало сонцем! Глибше пізнати постать митрополита Андрея та його брата блаженного Климентія, історію роду Шептицьких допоміг освітянам священник Собору Пресвятої Богородиці УГКЦ с. Прилбичі отець Андрій Стадницький та чудовий екскурсовод Надія Королевич.

Повертаючись із мандрівки, яка дозволила відмежуватись від суєти і помолитись, ВІРИМО, що Господь почує наші прохання та молитви і наблизить час, коли ворог, що прийшов з війною на нашу землю, залишить її! Переможний мир прийде на нашу рідну Україну! Нехай же Милосердний Господь оберігає кожного захисника! Хай Свята наша Небесна Матінка утре сльози матерів,  удів і сиріт... У щирій молитві наближаємо перемогу Правди, перемогу України! Слава Україні! Слава Ісусу Христу!               

Повідомила Пляцко Ольга Ярославівна

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336