build professional website

Пошук по сайту

У Марійському духовному центрі "Заглина" спільною молитвою завершили тиждень духовності

Ісусе мій, навчи Тебе любити, 
І дай мені пізнати Твою волю. 
Вкажи дороги, по яких ходити,
Щоби з Тобою поєднати долю.

З благословення Правлячого єпископа Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ Михаїла у закладах освіти проходив Тиждень духовності на тему: «Головні гріхи та протилежні їм чесноти».

Щодня, з 20 по 24 березня 2023 року, спільно з настоятелями храмів вчителі та учні читали ранкові молитви, роздумували над біблійними уривками, брали участь в інсценізаціях відповідно до теми дня. З усією своєю дитячою щирістю та великою вірою молилися на Вервиці за мир в Україні. А в післяурочний час старшокласники переглядали фільми на біблійну тематику. Відкриваючи своє серце для Бога, брали  безпосередню участь у Хресній Дорозі. Протягом тижня мали можливість розгадувати кросворди та загадки, малювати малюнки.

Підсумком Тижня духовності була проща до відпустового Марійського центру у с.Заглина,  де усі бажаючі взяли молитовну участь у Божественній Літургії, яку очолив о.Михайло Шевчук, декан Рава-Руського деканату УГКЦ та о.Андрій Овчар. Проповідь о. Михайла була надзвичайно цікавою та близькою, адже діти мали можливість повчитися і почерпнути духовної сили. Окремо висловлюємо щиру подяку керівникам відділів освіти Рава-Руської ОТГ та Магерівсько - Добросинської ОТГ за сприяння у проведенні Прощі шкільної молоді до Заглини.

Щиро віримо, що заходи, які проводилися в рамках цього тижня, дали можливість дітям духовно зрости, навчитися молитися та проявляти добро до ближнього.

Стаття: Заступник директора з виховної роботи,

вчитель основ християнської етики Новокам’янського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Світлана Оліярник

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336