build professional website

Пошук по сайту

У Жовкві та Буську пройшла Хресна Дорога під проводом єпископів

 

У 4-ту неділю Великого Посту вулицями міст Жовкви та Буська пройшла Хресна Дорога під проводом єпископів.

Правлячий Архиєрей Кир Михаїл очолив моління Хресної Дороги в Буську. У Хресній ході взяли участь священники Буського та Олеського деканатів.

СВІТЛИНИ - БУСЬК

На початку молитви Владика звернувся із духовним словом: "Хресний шлях Христа є впевнений - він веде до перемоги. Ми що в Христа хрестилися, у Христа зодягнулися, йдемо цим шляхом, може не сміло, але просимо в Господа сили пройти цією дорогою до перемоги. Ми сьогодні сповнені надії, що Христос є нашим провідником до перемоги.

Христа невинно засудили і ми також чуємо свою невинність перед іншими народами. Ісус Христос через свою праведність і любов був зненавиджений, ворог затіяв війну. Христу було важко переносити насильство над правдою і життям, але він знав, що це не кінець, а продовження нашого життя.

Наскільки це варте, щоб ми один одного могли терпіти, любити, допомагати. Це виклик для нас, щоб ми могли усвідомити наше життя і пройти його з Христом. Терміння не бракує навіть в любові.

Пресвята Богородиця, яка переносить біль, як сьогодні матері, запевняє нас, що терпеливістю, вірою і прощенням Господь приведе нас до перемоги, яка свідчитиме цілому світу".

СВІТЛИНИ - ЖОВКВА

Хресну Дорогу у Жовкві очолив владика Петро із духовенством міста та священниками Жовківського деканату.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336