build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння та представення декана у Старому Яричеві

У неділю, 26 березня 2023 р. Б., Преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейську Божественну Літургію у парафії Введення в храм Пресвятої Богородиці у Старому Яричеві, де представив нового декана Новояричівського деканату.

СВІТЛИНИ

«Надія на Господа нас радує. Ми сьогодні збираємося, щоб нашу надію втілити в життя.

У сьогоднішньому євангельському уривку батько прийшов показати свою дитину Господеві. Всі були безрадні і Ісус Христос дозволив на чудо і звелів, щоб нечистий дух вийшов з юнака. Сьогодні ми зранені всілякими болями і труднощами, з яких шукаємо виходу. Христос нам дає Євангеліє і хоче через нас змінити світ, зробити його краще. Ми його зробили каригідним і світ нас карає. Сотворіння через наш гріх не сприяє в нашому житті.

Господь сотворив все, щоб служило людині, а воно терпить від людини. Ми повинні з любов'ю ставитися до ближнього і до довкілля. Коли ми будемо поширювати любов, світ буде віддавати сторицею і життя нас буде радувати. Нам головно прийти до любові.

Катехизм навчає, що людина наслідуючи свого Творця, через свої дари, які Господь дав їй, робить цей світ ще кращим.» - із проповіді Архиєрея.

Після богослужіння Правлячий Архиєрей склав слова подяки за служіння декана Новояричівського деканату о. Миколі Дем’яновському та представив нового декана о. Василя Коваля, прикликаючи Божого благословення на його служіння.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336