build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейську Божественну Літургію з Чином Всепрощення у прокатедральному храмі звершив владика Петро

У неділю, 26 лютого 2023 р. Б., у прокатедральному храмі св. свщмч. Йосафата в Жовкві, владика Петро звершив Архиєрейську Божественну Неділю з Чином Всепрощення.

Архиєрей звернувся до вірних із духовним словом, у якому застановився над прощенням у житті людини. Проповідник закликав, щоб входячи у благодатний час Великого Посту кожна людина старалася відродити свої взаємини  Богом та ближніми.

СВІТЛИНИ

"Сьогодні ми чуємо в Євангелії про те, як постити. Ми всі встидаємося свого гріха і хочемо, щоб він лишився між мною і Богом у святі Тайні Сповіді, так само піст і діла милосердя нехай будуть в тайні.
Ми просимо в Господа сили в духовній боротьбі, бо він є переможцем всякого зла, яке є в моєму серці, домі, місці ми селі і того зла, яке прийшло на нашу землю. Він переміг смерть і нас перевів від смерті до життя.
Нехай цей піст буде нашою жертвою, щоб Господь пришвидшив перемогу над злом у нашому народі, пришвидшив благословення і святість для нашого народу.
Нехай Господь, який вчить прощати, дарує нам ласку прощати і любити тих, які крокують з нами дорогами християнського життя." - із проповіді владики Петра.

 Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336