build professional website

Пошук по сайту

Владика Михаїл уділив пресвітерські свячення у храм св. свщмч. Йосафата в Жовкві

У неділю, 12 лютого 2023 р. Б., у неділю про блудного сина та Трьох Святителів, Преосвященний владика Михаїл у співслужінні численного духовенства звершив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі св. свщмч. Йосафата та уділив пресвітерські свячення чотирьом дияконам: Назару Давидюку, Андрію Марушці, Володимиру Климчуку та Ігору Гриці.

СВІТЛИНИ

Після читання Архиєрей звернувся із духовним словом: "Сьогодні є неділя блудного сина, який дуже гарно нам представляє обійми Бога. Коли ми згрішили і каїмося - це велике переродження людини і та радість єднання з Богом є неперевершеною.

На сьогодні нам блаженніший Патріарх Святослав поручає читати текст про важливість прохань молитовного заступництва подвижників, мучеників, ісповідгників і праведників УГКЦ. Йдеться мова про Митрополита Андрея, патріарха Йосипа і на наших теренах ми молимося про о. Кирила Селецького. Це заклик до молитви до цих Божих угодників. Коли ми будемо молитися і отримувати ласки маємо заявлятися до компетентних органів в єпархії".

Відтак було зачитане звернення Архиєрейського Синоду УГКЦ.

Підсумовуючи прочитане і сказане єпископ закликав всіх молитися молитву, яку він виголосив в соборі Юра: "Коли ми разом молилася - одна жінка отримала зцілення, а пізніше і я отримав зцілення, про яке перед лікарями буду свідчити. Нехай Божа Ласка кожного з вас торкне за молитвами тих праведників, мучеників, щоб ви дістали те оздоровлення і увійшли в радість з Господом через його ласку".

Після богослужіння Кир Михаїл виголосив молитву за Україну та навернення росії. 

Від імені новоієреїв із подячним словом звернувся о. Андрій Марушка.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336