build professional website

Пошук по сайту

Відпустові богослужіння у Боянці очолив владика Іриней

У понеділок, 22 серпня 2022 р. Б., у с. Боянець, Жовківського деканату відбулись відпустові богослужіння приурочені Непорочному Серцю Марії.

Архиєрейську Божественну Літургію з благословення єпископа Сокальсько-Жовківського Кир Михаїла, очолив владика Іриней (Білик).

СВІТЛИНИ

"Дорогі в Христі, шанування Непорочного Серця Марії наближає нас під її покровом і заступництвом і стає для нас прообразом звільнення від гріхів і повної святості. Христос від нашого Хрещення хоче, щоб ми жили без гріхів.

Марія, стала кивотом Ісуса на землі і хоче, щоб ми стали кивотами, приємним милим пристановищем на землі, серед людей, щоб Христос почувався затишно в наших серцях так, як біля Марії. Всі ми покликані до досконалості любові через єдність з Христом і його словом.

Пресвята Богородиця закликає, щоб кожна сім'я жила в злагоді, щоб наші сім'ї були домашніми церквами, бо Христос каже, що там де двоє або троє зібрані в моє ім'я, там я серед них.

Папа Франциск навчає, що хто не жертвує, той по справжньому не живе, адже з собою у вічність кожен візьме, те що пожертвував.  

Просім, щоб Христос перемінював наші родини, бо сильні родини є запорукою сильного і непереможного суспільства, що є особливо актуально у теперішній час, коли наша Батьківщина стала жертвою терпінь і агресії ворога, щоб ми могли перемогти окупанта, який топче нашу землю і заливає кров'ю наших братів. 

Апостол Павло закликає, щоб ми одягнулись у повну зброю Божу, щоб могли дати відсіч хитрощам диявольським, нам бо треба боротися проти правитилів цього світа темряви, проти духів злоби в піднебесних просторах.

Папа Франциск навчає, хто не молиться до Бога,той молиться до диявола, а хто минає дорогу до церкви в неділі і свята то на іншій дорозі його очікує сатана, а вибір є за нами." - із проповіді владики Іринея.

Прес-служба єпархії

Фото із мережі ФБ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336