build professional website

Пошук по сайту

Вітання з нагоди храмового празника свв. первоверх. апп. Петра і Павла для вірних братів і сестер Сокальсько-Жовківської Єпархії

Ісус Христос назавжди уприсутнив себе у світі і, повірмо, в житті людини теж. "Він не тільки пробуджує прагнення майбутнього віку, а оживляючи, очищаючи і зміцнюючи ті шляхетні прагнення, завдяки яким людська спільнота старається вчинити людське життя більш людяним"/катехизм п.913/.

Зокрема до нас у видимий і виразний спосіб посилає своїх апостолів і щоб ми повірили в усе, що Господь учинив для них і щоб вони нас навчили сприймати слова Христової Євангелії в нашому житті.

Подивугідне свідчення святого апостола Павла, як Господь являв його переможцем у всіх життєвих ситуаціях. Апостол Петро, що через страх зрікся Христа, йому Христос, згодом, довірив цілу Церкву на землі і віримо, що і в небі теж. Ці неймовірні подвиги віри апостола Петра нам свідчать і Його віра має місце тепер і в нашому житті.

До таких і ще більших перемог кличе і нас Ісус Христос. І в теперішньому часі і в житті кожного з нас ми це можемо досвідчити, лиш треба довірити це силі Христа і Його ласці, так як це робили Його апостоли. При тому треба молитися, щоб черпати силу по-християнськи діяти в житті - любити, прощати, творити добро, щоб світ робити більш людяним.

Вітаю усіх, хто признається до такої віри, задля нашої спільної перемоги над злом, що називається війна. Кожного хай Господь удостоїть в радості бачити цей славний день.

Благословення Господнє на вас!

+Михаїл Колтун

єпископ Сокальсько-Жовківський

11липня 2022 р. Б.,

Перемишль, Синод Єпископів УГКЦ.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336