build professional website

Пошук по сайту

Владика Михаїл зустрівся із ВПО в Сокалі та Волиці

У середу, 29 червня 2022 р. Б., Преосвященний владика Михаїл разом із працівниками єпархійного управління відвідали внутрішньо преселених осіб, які проживають у Сокалі та Волиці.

Владика поспілкувався із особами, які вимушено покинули свої домівки та поділився своїм досвідом пізнання Бога, якого пізнавав у своєму покликанні на дорозі до священства. Розповів про життя у монастирі, щиру молитву у складний час та її вислуховання Богом. Єпископ зазначив, що Бог про людину памятає, але хоче, щоби і в нас було живе спілкування. Він вчить нас спілкування з собою, щоб людина могла висловити своє бажання перед Богом. 

СВІТЛИНИ

"Ми всі молимося, щоби Бог навістив нас своєю благодаттю та подав мир нашій Україні. Ми зібралися всі різні, але всі живемо у світі і хочемо, щоби всім було добре. Спілкування є найкращим організатором людського життя на землі. Всі наші зусилля - і держави, і Церкви є для вас спрямовані, шоб вам було добре. На кожному місці де ми є, маємо творити добро, щоб нас не перейняло зло." - із духовного слова Архиєрея.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336