build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння у с. Полове

У неділю, 12 червня 2022 р. Б., у день П'ятидесятниці, владика Петро звершив Архиєрейське богослужіння у с. Полове.

СВІТЛИНИ

"Сьогодні Церква Христова святкує свій день народження. Церква, яка має місію проповідувати Євангеліє про Воскреслого Христа і це є завданням кожного християнина.

Коли ми спостерігаємо за апостолами і дивимося, який був їхній стан протям десяти днів від Воскресіння, то сьогодні бачимо, що вони перебували разом, молилися, вони не виголошували, що є свідками Воскресіння нашого Спасителя. Але в день П'ятидесятниці, коли на них зійшов Дух Святий, апостол Петро виходить і починає проповідувати до того люду, які були на площі і вони будучи з різних країн, говорячи різними мовами, все розуміли, що апостол Петро до них промовляв.

Святий Дух провадить кожного з нас і поручає таланти. У Св. Тайні Миропомазання людина приймає Печать Дару Святого Духа. Ця тайна накладає великі обов'язки. Від моменту Зіслання Святого Духа вони починають говорити, що є свідками Воскреслого Христа. Ми прийняли цього Духа Святого і він є в нашому житті і ми маємо не боятися визнавати свою віру, а залишатися людиною.

Ми знаємо, що є сім дарів Святого Духа і дев'ять плодів Святого Духа. Якщо ми ці дари приймемо то зможемо і віддавати плоди." - із проповіді владики Петра.

Також у цей день відбулось Урочисте Святе Причастя.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336