build professional website

Пошук по сайту

Владика Михаїл звершив богослужіння у родинному селі - Полоничі

У Світлий вівторок владика Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у с. Полоничі.

СВІТЛИНИ

"Дякуємо Богові, що можемо разом святкувати наше життя і все те, що зробили в цьому світі і те, що стараємося зробити не тільки в сім'ї, але і у Церкві. Ми хочемо, щоб через те, що ми робимо, Бог був з нами. Як важливо все те, що ми робимо - робити на Божу славу. Господь прийшов не щоб йому служили, а щоб послужили. Господь практикував служіння з апостолами, вчив їх, вмивав ноги. Для апостолів це не було зрозуміло, що їм Бог ноги миє і каже робити так само. Христос вчить нас послужити, щоб через наше християнське життя і наші старання, які мають заслуговуючу вартість, ми не боялися свідчити про Христа і його науку. Покликання християнина - робити все на славу Божу. Така віра нас повинна супроводжувати через життя. Його царство і ласка є серед нас. Ми молимося для того, щоб Господь допоміг бути кращими у поведінці і у ставленні до Бога і ближнього. Коли ми молимося, Господь дає сили.

Царство Боже - це його благодать, любов, мир і взаємна повага, взаємне старання, задля якого Христос прийшов на землю. Св. Іван Павло ІІ казав, щоб ми не втомлювалися любити. Може хтось на неї не заслуговує, але це є вимога до нашого серця. Коли ми любимо, тоді Божа благодать заходить в наше життя. Воскреслий Христос запевняє нам, що все чого будете просити - станеться.

Ми сьогодні занепокоєні проблемами і весь світ притуляється до нашої потреби. Церква нас всіх закликає до віри у живого, воскреслого життя Церкви, закликає до життя у вірі." - із проповіді Архиєрея

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336