build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське Богослужіння у храмі Собору Пресвятої Богородиці у Бродах

У неділю, 17 квітня 2022 р. Б., владика Петро звершив Архиєрейське Богослужіння у храмі Собору Пресвятої Богородиці, що у Бродах.

СВІТЛИНИ

"Багато юдеїв побачили, що Ісус воскресив Лазаря. Ми чуємо, що багато людей повірило Христові, який має силу, що навіть мертвих воскрешає. Коли у цей час цар повертався з походу з перемогою, то вїжджав у місто на коні і всі віддавали шану.

Ми бачимо Ісуса, який сидить на жереб'ятій ослиці, це тварина, яка витривала і покірна. Господь цим входом в Єрусалим хоче показати, що його Царство не від світу цього. Ті, які виголошують Осанна на висотах, через декілька днів будуть кричати розпни. Господь показує, що йде сповнити волю Небесного Отця.

Господь вказує на те, щоб послужити і дати своє життя, як викуп за багатьох. Він як цар, приймає добровільну хресну смерть, щоб взяти мій гріх і заплатити своїм життям, щоб я не перебував у смерті. Господь, є тим, який чекає, хоче установити Царство для нас, але не нашими людськими думками. Він хоче бути Володарем нашого життя, тим, який хоче нахилитися над кожним, хто ж в потребі. Господь є той, хто не втомлюється шукати людину. Він у своїй величі хоче послужити мені.

Сьогодні молимося у присутності дітей, які бачили Пресвяту Богородицю, яка просила, щоб ми не занедбували свою молитву. Також Пресвята Богородиця просила, щоб вони свідчили і передавали іншим, що християни не боялися жертви у своєму житті. Вона просила за навернення росії, навернення цього народу." - Із проповіді владики Петра.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336