build professional website

Пошук по сайту

У храмі св. Миколая у Кам'янці-Бузькій вібдулось Архиєрейське богослужіння

У неділю, 10 квітня 2022 р. Б., преосвященний владика Петро звершив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі св. Миколая, м. Кам'янки-Бузької. Також Архиєрей вніс для почитання мощі фатімських дітей-візіонерів.

СВІТЛИНИ

"Слова, які говорить Ісус - незрозумілі, але його слухають, як свого провідника. Двоє приходять і кажуть, що інші хочуть у Царстві сидіти. Христос каже, що це не від нього давати. Христос навчає про першенство, що хто хоче бути першим, нехай буде всім слугою. Немов би хоче відірвати від всього, що людина може досягнути.адже прийшов на землю не, щоь йому служили а послужити і дати викуп за багатьох. Господь на своєму прикладі показує, що не погордився стати людиною. Ісус не втомлюється нахилятися над людиною у святі тайні Сповіді, щоб повернути благодать, яку людина губить через гріх.

Кажемо, що в нашій державі керівники, депутати, президенти, вони мають служити. Як часто людина викривляє це розуміння. Віра без діл мертва. Коли ми маємо можливості і статус, мусимо питати - Господи, чим я можу послужити іншим, щоб своїми можливостями піднімати людей з колін і повертати їм гідність, яку подав Господь?!

Сьогодні Євангеліє навчає нас дивитися, як не пройти повз Бога, бо він сам нахилився наді мною. Пресвята Богородиця також себе називала слугою - ось я слугиня Господня, вона хотіла сповнити волю Божу і її виконувати. Коли ми кажемо про досконале християнське життя, мусимо пам'ятати про обов'язок бути святими. Господь каже слова, що хто хоче бути першим, хай буде слугою всім. Напевно в житті були моменти,тколи ми зробили добру справу, то який мир ми відчували в серці." - із проповіді єптскопа.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336