build professional website

Пошук по сайту

Владика Петро очолив Архиєрейське богослужіння у Раві-Руській

У неділю, 27 березня 2022 р.Б., владика Петро очолив Архиєрейську Божественну Літургію та вніс мощі фатімських дітей - візіонерів у храм св. Юрія у м. Рава-Руська.

СВІТЛИНИ 

"Коли Матір Божа появилася у Фатімі маленьким пастушкам, вона поділилася об'явленням. Вона звернула увагу на особисту молитву, щоб ми у цій молитві не охололи. Просила, щоб ми не боялися жертви у своєму житті, щоб заносили її за прощення своїх гріхів. Ми з відкритим серцем приймаємо піст, який є жертвою для Господа Бога, за тих, хто не байдужий нашому серці, щоб тим кого любимо, їм було добре.

Коли ми в світлі розважання дивимося, як Бог полюбив світ, а полюбив так, що Сина Єдинородного дав, щоб кожен хто увірує в нього не загинув, але мав життя вічне. Бог - це батько, який не хоче, щоб його діти пропали, а хоче бачити їх щасливими. Господь не хоче зла, яке відбувається у світі, а особливо сьогодні на нашій Українській землі.

Сьогоднішнє Євангеліє говорить про спасіння душі. Говориться про небезпеку у яку людина може впасти. Господь нахиляється над людиною, як над образом Божим, щоб людина не пропала. Сьогодні звертаємо погляд на розп'яття, де на Голготі відбувається справа відкуплення задля нашого спасіння. Господь говорить не боятись того, хто вбиває тіло, бо не може вбити душі.

Сьогодні ми з вдячністю молимося за наших героїв, які виявляють досконалу любов до своєї Батьківщини. Ми хочемо вибороти свободу і передати своїм дітям, а не стоптати її. Дивлячись на хрест і пригадуючи страждання Спасителя, хочемо щоб через ті терпіння і знущання нашого народу те, що приходить після Голготи - Воскресіння, відбулось у нашій Батьківщині. Ми віримо у відбудову і могутність нашої Держави, яку хочемо захищати."- із проповіді владики Петра.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336