build professional website

Пошук по сайту

У єпархійному управлінні відбулись збори Пасторальної Ради

У вівторок, 15 березня 2022 р. б., у єпархійному управлінні Сокальсько-Жовківської єпархії відбулись збори Протопресвітерської пасторальної Ради.

Збори розпочались із Молебня до свв. верх. апп. Петра і Павла у якому молилися за припинення війни та мир в Україні.

Правлячий Архиєрей Кир Михаїл звернувся із духовним словом, у якому закликав просити у Бога сили, щоб прийняти і розуміти Його святу волю, а також виявляти жертвенність до всіх страждаючих. Також закликав разом докладатися до утвердження миру і всіх чеснот, щоб пропустити через серце Божу любов, яка зцілить рани нашого народу і буде сприяти перемозі. Єпископ наголосив, що священник не тільки відпроваджує воїна на фронт, але і супроводжує його.

Владика Петро закликав засвідчити згуртованість і співдіяти у спільній справі кожного з нас та нашої Церкви. Єпископ розповів про призначення капеланів та мемурандум єпархії із Жовківським військовим комісаріатом.

Синкел у справах соціального служіння о. Степан Макар розповів про тиждень соціального служіння, про біженців, які перебувають у Жовківській ТГ та про допомогу, яку надавав БФ "Карітас - Жовква" для біженців.

Економ єпархії о. Михайло Грицишин розповів про економічний стан управління та закликав з обережністю ставитися до фондів допомоги, яким пересилаються кошти на допомогу армії.

Протопресвітери розповіли про допомогу, яка організовувалась на парафіях Сокальсько-Жовківської єпархії.

Кир Михаїл закликав до особливого моління і набожності до св. верх. апп. Петра і Павла та розповів покликатися на Фатімське об'явлення, яке здійснилося і здійснюється. Розповів про паломництво мощей Фатімських святих, які перебувають у храмі с. Руда Сілецька, по парафіях.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336