build professional website

Пошук по сайту

Розпочались похоронні богослужіння за новопереставленим о. Михайлом Яриною

У середу, 12 січня 2022 р. Б., Правлячий Архиєрей Кир Михаїл розпочав заупокійні богослужіння за новопереставленим о. Михайлом Яриною.

СВІТЛИНИ

У співслужінні духовенства Єпископ відслужив Панахиду у домі покійного та виголосив проповідь: "Ти з нами розділяв на землі те, що найсвятіше, що Богові наймиліше і людям найдорожче - це священство. Ти від початку, як Церква відзискала свободу, заявив себе у служінні. Я з тобою зустрічався, молився і сьогодні молимось за тебе, щоб Господь прийняв тебе в вічні обителі, до яких ми йдемо. Нам важко прощатися і збагнути та вмістити це у вірі, хоча знаємо, що ми всі тимчасові. Наше завдання є присвятити життя Богові, щоб все промовляло про Його славу. Це наша віра, те що на землі ми признали і служили. Через гріх ми піддані смерті - це наша земна доля через смерть перейти. Ми прощаємо тебе з запевненням, що те, що ми на землі прощаємо, те і в небі прощається. Настільки Бог входить у наше життя, у наші молитви і у все, що ми думаємо, Господь матеріалізує, сьогодні матеріалізує твою віру, щоб твоє життя стало пам'ятним на землі і на небі.

За нашими молитвами, молитвами Пресвятої Богородиці, за молитвами святих, парафіян із Дублян і Забір'я, всіх з ким зустрічався і розділяв життя, хай Господь відкриє тобі своє милосердя, простить тобі все, прийме в свої обителі і сотворить Вічную Пам'ять!".

Після Панахиди тіло о. Михайла було перенесено до храму Успення Пресвятої Богородиці.

Чин Священичого Парастасу очолив декан Рава-Руського деканату о. Роман Улицький у співслужінні духовенства.

Додамо, що до 2018 року о. Михайло Ярина звершував своє служіння на парафії св. влкмч. Параскеви у с. Забір'я, Рава-Руського деканату.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336