build professional website

Пошук по сайту

Вітаємо владику Михаїла із 40- річницею ієрейських свячень

Сьогодні, 13 грудня 2021 року, виповнюється 40 років, як Преосвященний Кир Михаїл Колтун отримав ієрейські свячення із рук  єпископа Володимира Стернюка.

Після навчання у Львівському технікумі промислової автоматики та служби на флоті Михаїл Колтун навчався у підпільній семінарії. 8 листопада 1974 року вступає до монастиря оо. редемптористів, 8 листопада 1981 року складає вічні обіти, а 13 грудня 1981 року отримує Святе Таїнство Священства з рук владики Володимира Стернюка, який впродовж 1972–1991 рр. виконував обов’язки місцеблюстителя Глави Української Греко-Католицької Церкви в підпіллі.

Преосвященний владика Петро, духовенство та вірні Сокальсько-Жовківської єпархії щиро вітають свого Архиєрея із річницею священичих свячень.

Ваше Преосвященство! Пройшовши нелегкий життєвий шлях, Ви не побоялись сказати Богові "Так". Крізь переломні часи, заборони, підпілля та переслідування, Ви знаходилися у "кораблі" віри, надії та любові до Бога. Ви плекали у собі дух витривалості і вірили у Церкву, яка воскресне і вступили на шлях служіння!

Сьогодні у своїх молитвах просимо Господа Бога, щоб обдаровув Вас всіма потрібними ласками, здоров'ям та радістю. Нехай Ваше служіння буде сповнене любов'ю до Бога і людей. Дякуємо Господеві за дар Вашого життя, покликання та служіння.

Нехай Пресвята Богородиця завжди опікується Вами і провадить дорогою святого служіння! 

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336