build professional website

Пошук по сайту

У Жовкві відбувся турнір з настільного тенісу серед духовенства УГКЦ

У четвер, 4 листопада 2021 р. Б., у м. Жовкві пройшов турнір з настільного тенісу у якому взяли участь священники та дружини священників із єпархій УГКЦ.

Змагання розпочалися із молитви та благословення. Із духовним словом звернувся до присутніх Преосвященний владика Петро. Захід відбувся завдяки організації Комісії у справах молоді і спорту і Голові о. Йосипу Скоробогатому та фінансової підтримки Голови Жовківської ОТГ - Олега Вольського та Жовківської Міської Ради. 

СВІТЛИНИ

Окрім особистої першості, відбулись змагання у парному розряді.

Перше місце в особистих змаганнях здобув о. Орест Мельник (Львівська Архиєпархія), другим був о. Олег Кобель (Стрийська єпархія), третє місце посів о. Микола Струналь (Самбірсько-Дрогобицька єпархія).

Серед пар першими були о. Олег Кобель та о. Орест Демко із Стрийської єпархії. Другими були о. Ярослав Мельник та о. Микола Струналь із Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Бронзу вибороли о. Андрій Овчар та о. Михайло Захарко із Сокальсько-Жовківської єпархії.

Із вітальним словом від Голови Жовківської ОТГ звернулись: Остап Голінка, керівник відділу молоді та спорту та Мар'яна Цимбала, секретар виконавчого комітету.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336