build professional website

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння у с. Орихівчик, Підкамінського деканату

 У неділю, 4 липня 2021 р. Б., владика Петро очолив Архиєрейськп богослужіння у с. Орихівчик, Підкамінського деканату.

СВІТЛИНИ

У часі Літургії Архиєрей виголосив проповідь: "Сьогодні пригадуємо свято Пресвятої Євхаристії, а також святкуємо свято Матері Божої Неустанної Помочі.
Розважаючи про життя Церкви, хочемо приймати Христа в Євхаристії і передавати цю віру нашим дітям. Коли ми в житті образимо якусь людину, а потім хочемо до неї підійти, то просимо пробачення, так само діється в нашому житті у відносинах до Бога.
Життя Церкви - це Пресвята Євхаристія. Якщо Господь нас такою дорогою ціною відкупив, то для нас є так важливо зберігати заповіді, в неділю і свята брати участь у Св. Літургії. Сам Бог хоче зробити помешкання у нашій душі через Євхаристію. Людина, яка хоче з'єднатися з Христом розуміє, що з Божою допомогою спокуси не мають сили.
Служба Божа - це словосполучення де не людина служить Богові, а Бог хоче послужити людині. На першій Службі Божі після тайної вечері Ісус підперизався рушником і почав витирати учням ноги - служінням закінчується ця Служба Божа.
Бог хоче мене перемінити, щоб виходять з храму ми несли його до своїх домівок. Християнин - це той хто носить Христа.
Ми в свій час стали апостолами і учнями і через святі Тайни стали тими, хто прийняв Духа Святого, щоб вірою жити і її захищати в житті. Будьмо добрими Християнами і свідками Христовим."


Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336