build professional website

Пошук по сайту

На парафії св. Миколая у Кам'янці-Бузькій провели "Веселі канікули з Богом"

У місті Кам'янка Бузька на парафії святого Миколая відбувся християнський табір для дітей "Веселі канікули з Богом!".

Табір проводився із 7 по 13 червня. Кожен день табору розпочинався з Божественної Літургії та Молебня, які очолював адміністратор парафії - о. Юрій Мовчан.
Через катехизації та духовні науки, діти мали змогу пізнати слово Боже та збагатитись духовно. Програма була насиченою, через різні веселі ігри, квести та естафети. Також аніматори організовували інтелектуальні конкурси, де діти збагачувалися інтелектуально, проводилися також і музичні конкурси, де всі учасники табору співали, а можливо і розкривали свої таланти у сфері музики.

Протягом табору був також і спортивний день, який був дуже корисним для дітей табору, адже "В здоровому тілі - здоровий дух". Крім спортивного дня, аніматори провели водний день табору, де всі діти отримали велике задоволення від багатьох ігор з водою. Під час відпочинку діти дивилися мультфільм. Відбулося смачне частування шашликом, під час якого діти могли більше познайомитися з командою аніматорів. Була проведена "Велика гра", у якій діти виконували різні завдання та мали можливість проявити свою кмітливість та командні якості.
На завершення табору відбулася Божественна Літургія, а також відкриття таємного друга, де діти отримали чудові подарунки.

Група аніматорів, які проводили табір: команда "Infinity" - бр. Іван Притула та Ірина Шевчук.

 

Повідомив бр. Іван Притула

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336