build professional website

Пошук по сайту

У єпархійному управлінні відбулась зустріч із протопресвітерами

У середу, 29 червня 2021 р. Б., у єпархійному управлінні відбулась зустріч із протопресвітерами Сокальсько-Жовківської єпархії.

Зустріч розпочалась із спільної молитви та благословення владики Михаїла. 

СВІТЛИНИ

Архиєрей звернувся до присутніх із духовним словом: "Ісус Христос діє силою Святого Духа у серцях людських, очищуючи, оздоровлюючи, зміцнюючи шляхетні прагнення людини, через які людина хоче покращувати своє життя. Ми всі вчимося від Духа Святого, який говорить Церквам і від нас залежить, як ми це благословення у своє життя приймаємо. Відреагувати на поклик Божий – це співдія із Святим Духом. Ця взаємність творить світ і життя людини, яке без благодаті Божої не обходиться. Господь не тільки створив світ, але і наповняє його своїм житідайним благословенням. Про це нам треба молитися, застановлятися і розважати".

Зустріч відбулася у рамках підготовки до конференції "Церква і суспільство", на яку будуть запрошені голови ТГ та депутати, чиї округи та громади знаходяться на території Сокальсько - Жовківської єпархії. Ця конференція несе у собі завдання розповісти про готовність Церкви до співпраці із суспільством, щоб спільними силами старатися покращувати рівень життя людей та чути їх, налагодити взаємини для добра місцевого населення.

Владика Петро представив присутнім Катехизм УГКЦ для молоді "Ми йдемо з Христом", який напередодні проголосив отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336